Schleich lovak blogja

Itt találsz mindenféle dolgot a schleichlovakról! Fajták, regények, újság, képek... és leírás, hogy hogyan készíts magad dolgokat!

                           SCHLEICH KLUBB

 

 

Szia kedves Schleich lovas! Ha vannak saját Schleich lovaid, akkor máris kezdheted a játékot! E-mail ben írd meg a következőket:

A lovaid adatait;  Mikor születtek, mi a nevük, milyen fajtájúak, és hogy mire használod majd őket. A lovaidról, és a farmodról, ménesedről ha tudsz, küldj képet.

 

 

Hogyan működik?  Ebben a játékban sokszor e-mailben kell értesíteni. (tudom hogy bonyolult, de máshogy nem tudom megoldani)

 

A játék menete: Van egy farmod, a ...... farm. Ott élnek a lovaid, és te magad. Ha szeretnéd, kiírhatod az e-mail címedet, így chatelhettek más játékosokkal. Minden játékos külön menüpontba kapja meg a farmját. A lovaidat edzheted. (ugyan nem nézem, hogy TÉNYLEG edzettek e, de a tisztességes játék jobb.) A lovas magazinban vehettek a lovaitoknak nyerget, kantárt, stb.-t. Minden lovasnak külön számlát (nyugi, játék) fogok vezetni. Minden héten kaptok 40 érmét.  Ha vesztek valamit, írjátok meg. Az is megvan, hogy mi meddig tart ki. Például egy bála széna nem tarthat ki egész végig, nemde?  Néha verseny is indul! A lovad toplistás is lehet. Remélem sokan fogtok játszani. Köszönettel :

 

 

Admin

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 7
Heti: 17
Havi: 105
Össz.: 31 031

Látogatottság növelés
Oldal: Schleich klubb
Schleich lovak blogja - © 2008 - 2024 - lovassleichblog.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »